Impactive Kennisbank: Vraag-antwoordcombinaties (VAC)

In de ongekend uitgebreide en altijd actuele Impactive Kennisbank vindt u - letterlijk! - alles wat u wilt of moet weten over de complete overheidsdienstverlening. U kunt de Kennisbank inzetten via alle kanalen, waaronder klantcontactcentrum (KCC), website, balie, telefoon, e-mail, post, chat en twitter. De Kennisbank - dé informatiebron voor al uw dienstverlening - ontsluit alle relevante informatie door middel van onder andere de Vraag-antwoordcombinaties (VAC).
 
 

 DemoBrochureAfspraak maken

 

Vraag-antwoordcombinaties: direct antwoord op alle vragen 

Herkent u dit? Uw gemeente wil:

  • Snel en direct vragen beantwoorden aan de telefoon en balie.
  • Dat meer inwoners op de website de antwoorden op hun vragen vinden.
  • Alle medewerkers op dezelfde vraag hetzelfde antwoord geven.
  • Ook vragen rond producten van andere overheden beantwoorden.

Kies dan voor de Impactive Kennisbank module "Vraag-antwoordcombinaties"

Een Vraag-antwoordcombinatie is een directe vraag van een inwoner/ondernemer aan de gemeente met een kort en een uitgebreider antwoord. Hiermee zijn met name aan de telefoon snel vragen te beantwoorden zonder te hoeven doorverbinden naar een specialist.

De Vraag-antwoordcombinaties in de Impactive Kennisbank komen oorspronkelijk uit de Antwoord® Contentcollectie van de ICTU, die hier per medio 2011 mee is gestopt. Sindsdien beheert Impactive haar eigen collectie. En Impactive levert, in tegenstelling tot andere leveranciers, niet alleen de vragen maar ook de antwoorden.

Toegankelijke ontsluiting van VAC’s
Om uit de honderden VAC’s in de kennisbank snel de goede te vinden is een intelligente ontsluiting noodzakelijk. Een zoekmachine alleen voldoet niet. Want alleen al rond een paspoort zijn er wel meer dan 50 VAC’s. Dat is niet erg overzichtelijk. Om deze snel op het web, telefoon of balie te kunnen ontsluiten heeft Impactive de VAC’s verder gecategoriseerd, zodat nooit meer dan 10 VAC’s  per categorie in beeld komen.

Altijd actuele VAC’s
Impactive zorgt ervoor dat de VAC’s actueel blijven. Handig, want een deel van de VAC’s betreffen vragen over dienstverlening van andere overheden, waarvan u niet de actuele kennis direct beschikbaar heeft.

De toekomst van VAC’s
Impactive is bezig om de belangrijkste Vraag-antwoordcombinaties om te zetten in KCC-Scripts. Daardoor is de beantwoording sneller en klantspecifiek. Zo haalt u nog meer rendement uit uw content.

Beheren en toevoegen
Uiteraard kunt u alle VAC’s aanpassen en zelf Vraag-antwoordcombinaties toevoegen. Als u op termijn de VAC’s vervangt door de (KCC) scripts, zullen wij uw eigen VAC’s hierin verwerken: de ontwikkeling van lokale VAC’s is daarmee nooit een desinvestering.

 

 DemoBrochureAfspraak maken
 


 

De voordelen op een rij

Snel antwoord op concrete
       vragen

Extra invalshoek voor het
       ontsluiten van uw dienst-
       verlening

Extra verfijnd ontsloten door
       koppeling met de Impactive
       Klantvragen

Naadloos gekoppeld aan PDC
       en Samenwerkende Catalogi

Ondersteunt de ambitie van
       gemeenten als 'eerste overheid'
       voor alle vragen over alle over-
       heden
 
 

Vragen? Wij bellen u!

Organisatie:*
Aanhef:
Voornaam:
Tussenvoegsel:
Achternaam:*
Telefoon:*