Impactive, van vraag naar antwoord

Het ‘leven’ van de gemiddelde gemeente wordt er niet eenvoudiger op. Mondige burgers willen snel en duidelijk antwoord op hun vragen. Toegesneden op hun eigen situatie. Actueel en inhoudelijk juist. 

Ondertussen bedenkt ‘Den Haag’ het ene Antwoord©-concept na het andere en moet u vóór 2015 een KCC hebben.

En u? U wilt zorgvuldig werken en fouten en fraude voorkomen. En dat ook nog eens binnen de begroting, dus zo efficiënt en effectief mogelijk. Snelheid, zorgvuldigheid en doelmatigheid vechten om voorrang. Hoe krijgt u dát georganiseerd? 

Impactive biedt ongekend flexibele oplossingen tegen standaard kosten. Daar worden u én de inwoners/ondernemers van uw gemeente beter van.
 

  

De producten van Impactive

Impactive Kennisbank
Klantgerichte toegang tot kennis en informatie over de complete overheidsdienstverlening.

Impactive Wizards
Unieke modules voor complete en klantspecifieke, online afhandeling van aanvragen. 

U zet de Impactive producten in, zoals ú dat wilt. Als continu geactualiseerde kennisbron van onschatbare waarde en als handig ‘gereedschap’ voor uw eigen organisatie. Of als service-instrument voor de inwoners van uw gemeente, te gebruiken via uw website. Mengvormen zijn ook mogelijk. In alle gevallen helpen wij uw gemeente complexe kennis en grote hoeveelheden informatie toegankelijk en praktisch bruikbaar en toepasbaar te maken. 

Zó ondersteunt Impactive de organisatie van uw werkzaamheden. Zó bent u altijd actueel, snel en klantgericht. Zó levert u maatwerk. Zó werkt u efficiënt, effectief en binnen de begroting.